Växter

Thuja Brabant vid Hackvaxter Heijnen

Thuja Occidentalis Brabant är – som latinska namnet är – en mycket populär och eftertraktad barrtil. Denna Hackvaxter fabrik är också känd som Thuja Brabant vid Hackvaxter Heijnen och känt under det tyska namnet Lebensbaum Brabant.

Det finns flera anledningar till inköp av Life Tree Brabant. Vi skulle vilja förklara för dig varför vi är ett fan av Thuja Brabant Hackvaxter.

Fördelar med Träd av Life Brabant Hackvaxter

  • Snabbväxande barrträd
  • Poeten växte
  • Vintergröna
  • Winterfest, frostbeständig
  • Lättskött

Thuja Brabant häck

Lebenbaum Brabant är en vintergrön häckträdare, vilket innebär att en Thuja Brabant behåller sina nålar året runt och förlorar det inte under vintermånaderna. En barrträd av Thuja Occidentalis Brabant erbjuder dig ett grönt reträtt och permanent skydd av din integritet, om du vill bo på en upptagen gata eller vill ha något avstånd till dina grannar.

Lebenbaum Brabant är i efterfrågan som en Hackvaxter i många trädgårdar på grund av sin permanenta grönning, hans täta tillväxt och god skärningskompatibilitet. Börrarna kan användas både i små och stora trädgårdar. Med en tillväxt på 25 till 30 centimeter per år är Tree Tree Brabant en snabbväxande barrträd, vilket ökar thuja barrträd säkring lätt på önskad höjd.

Det faktum att Thuja Brabant inte är mycket krävande i vården, upp till ca. -25 ° C är vinter och har hög vindmotstånd bidrar också till säkringsverkets popularitet.

Färgen på Thuja Brabant varierar året runt; Nya, ljusgröna skott visas på vår och sommar. I slutet av sommaren blir barrgreen grön, sedan är skalningsändarna i vinterbronsfärg till brun. Detta landskapshäck är mycket populär med fåglar och fjärilar. Genom dessa aktiviteter ser du livligheten, färgen och säsongens gång i trädet av Brabant Hackvaxter året runt och därmed i din trädgård.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *